Η αγγλική γλώσσα αποτελεί την πιο διαδεδομένη σημαντική χρήσιμη γλώσσα σε όλο τον κόσμο.

Η καλή γνώση της είναι ένα από τα «υποχρεωτικά» προσόντα που θα πρέπει να κατέχει κάθε ενήλικας στην αναζήτηση θέσης εργασίας και αποτελούν το κλειδί για την παρακολούθηση πλήθους προπτυχιακών & μεταπτυχιακών σπουδών.

Στο εκπαιδευτήριο μας, χρησιμοποιώντας σύγχρονα μέσα διδασκαλίας στοχεύουμε στη σωστή εκμάθηση της ξένης γλώσσας η οποία θα βοηθήσει στην επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας.

Στο ABC έχουμε ως προτεραιότητα οι μαθητές μας, εκτός από την απόκτηση ενός πιστοποιητικού γλωσσομάθειας, να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις καταστάσεις της μελλοντικής τους ζωής. 

Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της πρωτοποριακής μεθόδου BilingualLife

20190712_192502

BilingualLife

Που απευθύνεται σε μαθητές προσχολικής ηλικίας και στη συνέχεια με τη βραβευμένη μέθοδο JUMP του QLS.

Μέλος του QLS

Το ABC Success Lab ως μελος του QLS (Quality in Language Services) είναι το μόνο κλειστό εξεταστικό κέντρο στην πόλη της Πρέβεζας, το οποίο διεξάγει τις εξετάσεις του Πανεπιστημίου του Cambridge σε όλα τα επίπεδα.

Αναλαμβάνουμε την προετοιμασία για τις εξετάσεις όλων των κορυφαίων πανεπιστημίων όπως Cambridge, Michigan κα.

Όπως επίσης για τις εξετάσεις  IELTSTM , TOEFL iBT® καθώς και για το ειδικό μάθημα των πανελληνίων εξετάσεων.

Τέλος, προσφέρονται τμήματα ενηλίκων για την προετοιμασία συμμετοχής σε εξετάσεις αναγνωρισμενων πιστοποιητικών γλωσσομάθειας αλλά και τμήματα συνομιλίας που στόχο έχουν την ενίσχυση των προφορικών δεξιοτήτων.

Είπαν για εμάς