Τα Γαλλικά είναι δυνατό προσόν στην αγορά εργασίας σε εταιρίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό και σε οργανισμούς όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση ή Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή κλπ. Τη Γαλλία προτιμούν για μεταπτυχιακά στη Νομική, την Αρχαιολογία, τις Πολιτικές Επιστήμες, την Ψυχολογία και την Ιατρική.

Ένας πολύ σημαντικός λόγος για να μάθει κάποιος Γαλλικά, είναι ότι αποτελεί εφόδιο για τη μελλοντική και επαγγελματική του εξέλιξη. Η Γαλλία έχει υψηλό επιστημονικό και τεχνολογικό επίπεδο (τηλεπικοινωνίες, αεροδιαστημική, αποστολή και εγκατάσταση δορυφόρων TV, το πιο γρήγορο τρένο στον κόσμο TGV, Ιατρικές έρευνες σε Ινστιτούτα όπως αυτό του Παστέρ).

Μετά τα Αγγλικά και τα Γερμανικά, τα Γαλλικά είναι η τρίτη πιο διαδεδομένη γλώσσα στο χώρο του διαδικτύου κάτι που θα βοηθήσει τα παιδιά καθώς η τεχνολογία αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ζωής τους!

Το ABC Success Lab προσφέρει ταχύρυθμα μαθήματα Γαλλικών για παιδιά και ενήλικες με υψηλά standards.

Επίσης αναλαμβάνουμε την προετοιμασία των μαθητών μας για τη συμμετοχή τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις στο ειδικό μάθημα των Γαλλικών.

Οι κύριοι φορείς που προσφέρουν εξετάσεις και αντίστοιχες πιστοποιήσεις της Γαλλικής γλώσσας στην Ελλάδα είναι οι εξής:

Όλα τα παραπάνω πιστοποιητικά είναι πλήρως αναγνωρισμένα στην Ελλάδα και δεν έχουν ημερομηνία λήξης.

Έλα στην ομάδα της επιτυχίας!!!

Μέλος του QLS

Το ABC Success Lab ως μελος του QLS (Quality in Language Services) είναι το μόνο κλειστό εξεταστικό κέντρο στην πόλη της Πρέβεζας, το οποίο διεξάγει τις εξετάσεις του Πανεπιστημίου του Cambridge σε όλα τα επίπεδα.

Είπαν για εμάς