Η εκμάθηση Γερμανικών χτίζει ένα δυνατό βιογραφικό και εκτιμάται σε όλο τον κόσμο. Επίσης αποτελεί διαβατήριο καριέρας για τη «χώρα της ευκαιρίας», τη Γερμανία. Τα μαθήματα Γερμανικών σου ανοίγουν το δρόμο και για σπουδές, μιας και τα γερμανικά Πανεπιστήμια θεωρούνται από τα καλύτερα στον κόσμο.

Τα Γερμανικά είναι η πρώτη μητρική γλώσσα μεταξύ των κατοίκων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αποτελεί γλώσσα εργασίας στα θεσμικά όργανα της Ε.Ε. Η Γερμανία είναι η χώρα με τις σημαντικότερες εξαγωγές στον κόσμο και ο σημαντικότερος εμπορικός εταίρος της Ελλάδας.

Η Γερμανία λόγω της ιλιγγιώδους της ανάπτυξης καθιέρωσε διευκολύνσεις στην αγορά εργασίας όσον αφορά τους πτυχιούχους ανωτέρων και ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Έχοντας πολύ χαμηλό ποσοστό ανεργίας, χρειάζεται άμεσα εξειδικευμένο προσωπικό, αφού χιλιάδες επιχειρήσεις της αναζητούν αγωνιωδώς νέους που θέλουν να εργαστούν με απαραίτητη προϋπόθεση την εκμάθηση Γερμανικών, σε βασικό επίπεδο.

Το ABC Success Lab προσφέρει ταχύρυθμα μαθήματα Γερμανικών για παιδιά και ενήλικες με υψηλά standards.

Επίσης αναλαμβάνουμε την προετοιμασία των μαθητών μας για την συμμετοχή τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις στο ειδικό μάθημα των Γερμανικών.

Οι κύριοι φορείς που προσφέρουν εξετάσεις και αντίστοιχες πιστοποιήσεις της Γερμανικής γλώσσας στην Ελλάδα είναι οι εξής:

Όλα τα παραπάνω πιστοποιητικά είναι πλήρως αναγνωρισμένα στην Ελλάδα και δεν έχουν ημερομηνία λήξης.

Έλα στην ομάδα της επιτυχίας!!!

Μέλος του QLS

Το ABC Success Lab ως μελος του QLS (Quality in Language Services) είναι το μόνο κλειστό εξεταστικό κέντρο στην πόλη της Πρέβεζας, το οποίο διεξάγει τις εξετάσεις του Πανεπιστημίου του Cambridge σε όλα τα επίπεδα.

Είπαν για εμάς