Πάνω από 500 και πλέον εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο επικοινωνούν, συνεργάζονται, δημιουργούν στα ισπανικά σε καθημερινή βάση.

Αποτελεί την επίσημη γλώσσα 21 χωρών, στις οποίες περιλαμβάνονται η Ισπανία, το Μεξικό, η Αργεντινή, η Κούβα, το Περού, η Κολομβία κ.α. Το γεγονός αυτό ανοίγει μεγάλες προοπτικές και στον επαγγελματικό τομέα.

Τα ισπανικά, πέρα από το ότι καθημερινά αποδεικνύονται μια εξαιρετικά χρήσιμη γλώσσα λόγω του εύρους των ομιλητών της είναι πάνω από όλα μια γλώσσα που θα ερωτευτείς. Μια γλώσσα που είναι γεμάτη εικόνες, πολιτισμούς, μουσικές, γεύσεις και αρώματα.

Τα ισπανικά σχετίζονται με αρκετές άλλες γλώσσες στη γραμματική και την ορθογραφία, με πλησιέστερη την πορτογαλική και την ιταλική γλώσσα. Τα πορτογαλικά μοιάζουν ιδιαίτερα με τα ισπανικά στην ορθογραφία αλλά διαφέρουν στη φωνολογία.

Τα ισπανικά είναι μια υπέροχη γλώσσα που μιλάει απευθείας στην καρδιά μας. Είναι μια γλώσσα πολύ προσιτή για τους έλληνες σπουδαστές, καθώς έχει μεγάλες φωνολογικές και συντακτικές ομοιότητες με τα ελληνικά, εύκολη προφορά και ορθογραφία.

Το ABC Success Lab προσφέρει ταχύρυθμα μαθήματα Ισπανικών για παιδιά και ενήλικες με υψηλά standards.

Επίσης αναλαμβάνουμε την προετοιμασία των μαθητών μας για την συμμετοχή τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις στο ειδικό μάθημα των Ισπανικών.

Οι κύριοι φορείς που προσφέρουν εξετάσεις και αντίστοιχες πιστοποιήσεις της Ισπανικής γλώσσας στην Ελλάδα είναι οι εξής:

Όλα τα παραπάνω πιστοποιητικά είναι πλήρως αναγνωρισμένα στην Ελλάδα και δεν έχουν ημερομηνία λήξης.

Έλα στην ομάδα της επιτυχίας!!!

Μέλος του QLS

Το ABC Success Lab ως μελος του QLS (Quality in Language Services) είναι το μόνο κλειστό εξεταστικό κέντρο στην πόλη της Πρέβεζας, το οποίο διεξάγει τις εξετάσεις του Πανεπιστημίου του Cambridge σε όλα τα επίπεδα.

Είπαν για εμάς