Τα Ιταλικά (η μουσική γλώσσα), αποτελούν απαραίτητο εφόδιο για όσους στοχεύουν να ασχοληθούν με το εμπόριο, τον τουρισμό και τη μόδα και είναι μία γλώσσα με πλόυσια κουλτούρα και γλωσσολογικό ενδιαφέρον.

Η Ιταλία απέχει από την Ελλάδα 1.052 χιλιόμετρα(Αθήνα – Ρώμη). Οι δεσμοί μεταξύ των δύο χωρών έχουν αναπτυχθεί από την αρχαιότητα. Λόγω αυτής της απόστασης, πολλοί Ιταλοί τουρίστες κάθε χρόνο κατακλύζουν τα ελληνικά νησιά και είναι με βάση τα στοιχεία της ΑΤΕΜ (Ακαδημία Τουριστικών Ερευνών και Μελετών) οι τρίτοι καλύτεροι πελάτες της χώρας μας.

Τα Ιταλικά δεν μιλιούνται μόνο στην Ιταλία, αλλά και στην Ελβετία, στην Μάλτα και σε κάποιες περιοχές της Αφρικής.

Τέλος, πολλοί Έλληνες φοιτητές επιλέγουν την Ιταλία για τις σπουδές τους καθώς τα Ιταλικά πανεπιστήμια προφέρουν ποιοτικά πτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα. Η Ιταλία επίσης αποτελεί έναν ιδιαίτερα ελκυστικό προορισμό για τα προγράμματα ERASMUS.

Το ABC Success Lab προσφέρει ταχύρυθμα μαθήματα Ιταλικών για παιδιά και ενήλικες με υψηλά standards.

 

Επίσης αναλαμβάνουμε την προετοιμασία των μαθητών μας για την συμμετοχή τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις στο ειδικό μάθημα των Ιταλικών.

Οι κύριοι φορείς που προσφέρουν εξετάσεις και αντίστοιχες πιστοποιήσεις της Ιταλικής γλώσσας στην Ελλάδα είναι οι εξής:

Όλα τα παραπάνω πιστοποιητικά είναι πλήρως αναγνωρισμένα στην Ελλάδα και δεν έχουν ημερομηνία λήξης.

Έλα στην ομάδα της επιτυχίας!!!

Μέλος του QLS

Το ABC Success Lab ως μελος του QLS (Quality in Language Services) είναι το μόνο κλειστό εξεταστικό κέντρο στην πόλη της Πρέβεζας, το οποίο διεξάγει τις εξετάσεις του Πανεπιστημίου του Cambridge σε όλα τα επίπεδα.

Είπαν για εμάς